Stallet Aktiviteter Hingstar Länets hästar Styrelse Medlemskap
 Co.

Tidigare

Aktiviteter

_14_dsc0050-2.jpg

Håll koll på den här sidan, nya saker kan dyka upp!

Medlemsutskick FNH Västmanland, januari 2022

God fortsättning på det nya året och hej igen får vi kanske säga för nu var det ett tag sedan ni hörde från oss i styrelsen. Dessa år med Covid-19 härjandes i landet satte lite extra käppar i hjulet på ett redan segt maskineri men nu hoppas vi att det kommer både ljusare och lättare tider framöver! Vi i styrelsen har trots tystnaden utåt haft några mindre sammanträden digitalt med några försök till att planera aktiviteter, tyvärr har det mesta varit förgäves och vi har fått ställa in. Men i och med detta utskick så är vi glada att kunna bjuda in er till lite aktiviteter igen och vi hoppas att det kommer kunna fortsätta i samma anda under året.

Vi vill även passa på att säga ett extra hej och stort välkommen till de nya medlemmar vi har fått i distriktet under det gångna året. Hoppas vi ses bland hästarna framöver!

Skogsdag på Rörbo gård, Skultuna söndagen 13 februari, samling kl. 10.

Redskap som finns att låna: 2 kälkar, 1 lunningsbåge och 2 domänsaxar. Ta med egna linor och svängel, domänsax och snarkedja om du har. Handsax kan vara behjälpligt.

Just nu är det ganska isigt så det är stor risk att broddar kan behövas. Eld kommer finnas så ta med matsäcken och glöm inte hö till hästen och extra grimskaft för att binda hästen i träd vid vila. Alla är välkomna, oavsett hästras!

Körutflykt till Öjesjön med årsmöte söndagen 20 mars

Samling kl. 10 på Rörbo Gård, Skultuna för hästekipage. Avgång ca kl 11.

Vagnar finns till låns, 3 fyrhjuliga och 1 rockard. Kontakta Jennie Preiholt på 070-286 99 24 vid intresse av att låna vagn. Det går självklart bra att rida med för de som vill. Alla är välkomna oavsett hästras men endast medlemmar har rösträtt under årsmötet, övriga är självklart välkomna att lyssna. Kom gärna med förslag på aktiviteter ni vill se i distriktet!

Turen är ca 8 km enkel väg. Ta med matsäck åt folk och fä så fikar vi vid Öjesjön och tar årsmöte under tiden innan hemfärd. Grillplats finns för den som önskar varm mat. Om man önskar att delta på årsmötet men inte känner för att åka vagn eller rida dit så går det att ta bilen. Vi samlas vid Ekopark Öjesjöbrännan ca kl. 12.

Hitta oss!

https://fnhvastmanland.se

Facebook: FNH Föreningen Nordsvenska Hästen Västmanland

Sist vill vi uppmana alla medlemmar som har en mejladress att delge oss den, då kan vi enklare komma ut med information till er. Skicka ett mejl till vår sekreterare Elvira på elnordvall@gmail.com. Kom även ihåg att hålla koll på hemsidan och vår Facebook sida, där läggs det ut information om aktiviteter i distriktet men även en del från riksstyrelsen eller angränsande distrikt.

Kom ihåg att ni alltid är välkomna att höra av er till någon av oss i styrelsen vid frågor rörande

aktiviteter eller annat.

Ordförande, Christina Ek Bredgård, Västerås, tfn: 072-253 84 08, epost: christina.ek.bredgard@vasteras.se

Vice ordförande, Jennie Preiholt, Skultuna, tfn: 070-286 99 24, epost: jenniepreiholt@hotmail.com

Sekreterare, Elvira Nordvall, Skultuna, epost: elnordvall@gmail.com

Stallet            Hingstar      Länets hästar      Styrelse      Medlemskap

 

Facebook – Wikipedia Föreningen Nordsvenska Hästen i Västmanland